Zahradní stoly z masivu: Výběr toho nejlepšího



Kategorie: Zahradní nábytek | Dům a chata | 27.03.2012

Také už se nemůžete dočkat, až se venku oteplí, abyste si mohli vychutnat jídlo na čerstvém vzduchu? Vyberte si stylový outdoorový nábytek, který vydrží. Zahradní stoly z masivu jsou zárukou dokonalého komfortu při stolování. Připravili jsme pro Vás výběr z toho nejlepšího.

Pohoda ve francouzském stylu
Pokud rádi stolujete dlouze jako Francouzi, zahradní set French Picnic vytvoří dokonalé zázemí pro Vaše stolování. Pak už nezbývá, než rozlomit křupavou bagetu a otevřít lahvinku červeného.

Stolování provoněné eukalyptem
Víte, že existují také stoly, které mají blahodárný vliv na dýchací ústrojí? Masivní stůl Malaga z eukalyptového dřeva je toho věrným důkazem. Během stolování rovněž oceníte jeho přátelský kulatý tvar.

Ideální k pořádání oslav
Všechny milovníky bujarých rodinných oslav jistě zaujme praktický rozkládací stůl obdélníkového tvaru z teakového dřeva. Tedy ze dřeva, které je známé svou mimořádnou odolností a dlouhou životností.

Siesta na terásce
Dlouhou životností se rovněž vyznačuje malajská tropická dřevina durian, ze které je vyroben naprosto unikátní půlkruhový stůl Mercy - ideální k vychutnání odpolední kávičky na terase nebo pod pergolou.

Klasika, která vydrží
A u odolného nábytku ještě zůstaneme. Variabilní zahradní teakový stolek PENAUT využijete k mnoha příležitostem a sloužit Vám bude po dlouhá léta.

Všechny tyto krásné zahradní stoly z odolných dřevin pořídíte na www.dreveny-nabytek.cz. Zahajte novou sezónu s novým stolem!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.